577341304

Závěrečná tanečních 2023

12.12. 2023 | Autor: | Zveřejněno: pondělí 18. prosince 2023 | 60x

Tradice kurzů tance a společenské výchovy se na naší škole stále drží. Zájem mladých neupadá. Naopak. Letošní kurzy tance pro naše žáky devátých tříd navštívilo 32 žáků.

 „Je to pro ně zážitek, rok od roku vidím také posun v jejich zájmu o způsob, jakým se oblékají, změny jsou patrné i v jejich chování. Je evidentní, že jim skutečně záleží na tom, aby se předvedli v co nejlepším světle,“ dodává paní učitelka tance Milena Novotná. Odměnou za jejich snahu jim bylo hned několik tanců, které se pod vedením paní učitelky a jejího manžela Rudy Novotného naučili.

V rámci tanečních žáci tradičně prošli celkem deset lekcí. Jak si v tanci vedli, se mohli přesvědčit i jejich rodiče či prarodiče, kteří navštívili závěrečnou tanečních. Ta se konala 12.12. 2023 v místní Sokolovně. Rodinní příslušníci se nespokojili pouze s pasivním pohledem z balkonu, zasedli ke stolu přímo na sále a společně si se svými dětmi zatančili. Jak mnoho z nich potvrdilo, byl to opravdu krásný zážitek navíc umocněný předvánoční atmosférou. Tradičně došlo také k soutěži mezi jednotlivými páry a zde jsou výsledky:

  1. Martin Koudela a Kateřina Kopecká
  2. Adam Pika a Kateřina Plášková
  3. Vojtěch Zach a Amálie Janáčková
  4. Alex Machala a Iva Hnilová
  5. Timothy Drápala a Martina Malaníková

Cenu nejsympatičtějšího páru získala dvojice Kateřina Kopecká a Martin Koudela.

Děkujeme paní učitelce Mileně Novotné, jejímu manželovi.

Žáci devátých tříd ZŠ Slavičín - Vlára